Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Jajčevce narežite na tanke kolobarje, posolite in pustite naj stojijo pol ure, da spustijo vodo.
Posušite ga s prtički in na srednjem močnem ognju žarite v ponvi, namazani z olivnim oljem.
Paradižnikovo juho MAGGI skuhajte v skladu z navodili iz vrečke in jo pustite na zmernem ognju, da se zgosti in povre na polovico prvotne prostornine.
Razporedite po plasteh v stekleno ognjevarno ponev v naslednjem vrstnem redu - paradižnikova juha, jajčevci na žaru, paradižnikova juha, sveža bazilika, narezana mocarela in nariban parmezan - tako dolgo, dokler ne porabite vseh sestavin.
Zaključite s plastjo mocarele in parmezana, pecite 30 minut pri 180 ° C v pečici in postrezite, dokler je jed še topla.
Napišite svoje mnenje