Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Čebulo in gobe nasekljajte na srednje velike koščke.
V loncu segrejte oljčno olje z maslom in na njem nekaj minut dušite čebulo in česen.
MAGGI kremno gobovo juho skuhajte v skladu z navodili na embalaži, mešane sveže gobe pa dodajte k prepraženi čebuli.
Zalijte s pripravljeno kremno juho MAGGI in dušite na majhnem ognju približno 30 minut. Po potrebi premešajte in dodajte malo tople vode, da dosežete želeno gostoto golaža.
Proti koncu kuhanja vmešajte sesekljan svež peteršilj in začinite s poprom. Če želite, lahko golaž zgostite z žlico moke. Po dodajanju moke golaž premešajte in še nekaj minut kuhajte, nato postrezite.
Napišite svoje mnenje