Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Nasekljano zelenjavo (paprika, mlada čebula) pražimo 3-5 minut, nato jo odstavimo.
V isti ponvi zlato rjavo popečemo na kocke narezano piščančje meso (3 min).
Dodamo pasto za kuhanje MAGGI Teriyaki in kuhamo še 2 minuti. * Dodatna sol ni potrebna Namig kuharja: Postrezite z rižem in potresite s sezamom in mlado čebulo.
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje