Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.
Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.
Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.
Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.
Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?
Napišite svoje mnenje