Ta jed je bila optimizirana za 11 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Svinjski kare operite, nato zarežite do kosti in začinite z začimbno mešanico MAGGI magija okusa, sesekljanim česnom in poprom. Položite v ognjevarno ponev, dodajte 300 ml vode in meso prelijte z oljem. Pecite eno uro v pečici, ogreti na 200 stopinj.
Medtem ko se meso peče, pripravite zelenjavo. Krompir in korenje olupite in narežite na večje kose. V posodo dajte krompir in korenje, dodajte grah in koruzo ter v posodo prilijte 200 ml vode.
Odprite pečico, obrnite svinjski kare in dodajte zelenjavo. Zelenjavo iz posode potresite okoli mesa. Zaprite pečico in nadaljujte s peko še približno 30 minut.
Po 30 minutah meso ponovno obrnite in dodajte šampinjone ter meso prelijte z omako MAGGI wurze. Nato pecite še 30 minut. Okus dobro pečenega mesa in zelenjave vas bo navdušil!
Napišite svoje mnenje